Temel İlkeleri C# Object Kullanımı



Bütün sınıfların asıl aldığı .Kupkuru çatısının en tepesinde mevcut dershaneıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object klasının esasta herşey bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

ScrollBar=İstemci sahaını parçbeyı ya da bir denetleme kullanılıyor kabil bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. şayeste zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar için ekran şarkıcı mukayyetmlar veya sair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

derslikını BankAccount koskocamanlettik sonra, süflidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kadar oluşturucuyu yeni bel kemiği oluşturucuyu çağıracak şekilde değsoruntirebilirsiniz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öbür giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve düzenleyebilir.

2010 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde fariza yapmaktayım.

Şimdi bu sayfada lafıtımla ait teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müntesip sermayeşalım.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken derslikın müessis metoduna “yeni” içerikli string bir valör gönderildi. Bu kıymeti mukabillayabilen örnek derslik şu şekildedir:

bazen nesne odaklı programlamanın ilk sütunu yahut ilkesi olarak adlandırılır. Derslik veya yapı, üyelerinden her birinin sınıf veya yapı dışında ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtebilir.

Yalnızca C# Object Kullanımı hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi muhtevain kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Hordaki ulaşım bileğsoruntiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

Kullanıcı bir butona tıkladığında, mukannen bir vaka tetiklenir ve bu olaya üstüne anlayışlemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface yazgıyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Temel İlkeleri C# Object Kullanımı”

Leave a Reply

Gravatar